Entrada destacada

Teatre en anglès a l'auditori Josep Carreras

L’alumnat de Cicle Mitjà de de Cicle Superior de totes les escoles de Vila-seca, més de 1.100, han gaudit aquests dies de les quatre sessi...

dijous, 30 de maig del 2019

Presentació del Programa de Lectura d'Estiu

Avui s'han portat a terme les primeres sessions de presentació del Programa de Lectura d'Estiu al jardí de la Biblioteca Pública de Vila-seca. Continuaran el proper dimarts, i d'aquesta manera l'alumnat de tercer de totes les escoles del municipi hauran gaudit d'una estona força interessant i motivadora amb propostes de lectura per a l'estiu que s'apropa.

Els pirates i les aventures del mar són els protagonistes d'aquesta edició. El narrador i rapsode Carles Alcoy s'ha encarregat de desvetllar l'interès per la temàtica explicant diverses històries on els pirates han estat els protagonistes. Essent així per força s'ha parlat d'aventures en llocs ben diversos i allunyats, amb pirates ben dolents i mapes del tresor. Fins i tot en Carles ha ensenyat, això sí de manera molt ràpida, el mapa que ell mateix porta tatuat..., no convenia veure'l gaire bé ja que pot portar complicacions afegides!

Un esplèndid mural,  obra de la Núria Porras, mostra un gran mapa on s'indica la ubicació del tresor de la biblioteca, tot un repte per poder trobar-lo! El podeu veure al hall de la biblioteca mentre es desenvolupi el programa.

La presentació s'ha acabat amb un divertit conte molt participatiu, on intervenen molts peixos, amb la intenció de tombar la barca de la balena. Si l'escolteu fins al final sabreu perquè les balenes tenen un forat a l'esquena!

CONTE FINAL

Podeu trobar més informació de les activitats que es portaran a terme al web de la biblioteca:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada