Entrada destacada

Teatre en anglès a l'auditori Josep Carreras

L’alumnat de Cicle Mitjà de de Cicle Superior de totes les escoles de Vila-seca, més de 1.100, han gaudit aquests dies de les quatre sessi...

dijous, 16 de maig del 2019

Ballada de Sardanes per Sant Isidre



Els nens i nenes de 4t de Primària de totes les escoles de Vila-seca van començar la jornada d'ahir, Sant Isidre, amb la caminada que els portava cap al Parc de La Riera. L'arribada ja és d'entrada un bon començament, ja que grups de nens i nenes es van incorporant a la plaça provinents de totes les direccions!


Costa bastant organitzar les dues grans rotllanes, ja que comptem amb 270 alumnes i aconseguir una bona distribució és important. A la fotografia els podem veure preparats per a començar, mentre escoltaven unes paraules de benvinguda per part de la regidora d'Educació, la Sra. Manuela Moya que també s'incorporà a la rotllana per compartir la ballada.



Sonaren La Santa Espina i Sota el Mas Ventós i després del canvi de coreografia, en què les dues rotllanes s'acaben fonent en una única gran rotllana que ocupa completament el Parc de la Riera, es ballà novament La Santa Espina.



L'actuació resulta curta; però això sí, intensa. Darrera queden les moltes estones d'assajos, perquè cal aprendre els passos i anar perfeccionant la coordinació, cosa que no s'improvitza. Mestres tutors i tutores, especialistes de música, o bé d'Educació Física s'han ocupat d'aquest treball previ continuat i llarg. Felicitacions per la tasca feta!



Podeu veure alguns moments de la ballada:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada