Entrada destacada

Teatre en anglès a l'auditori Josep Carreras

L’alumnat de Cicle Mitjà de de Cicle Superior de totes les escoles de Vila-seca, més de 1.100, han gaudit aquests dies de les quatre sessi...

divendres, 15 de març del 2019

Un musical per als Cicles Mitjà i Superior!



VÍDEO amb selecció d'imatges i àudio



Els nens i nenes de Cicle Mitjà i Cicle Superior de totes les escoles de Vila-seca han pogut anar aquesta setmana a l’Auditori Josep Carreras per veure el musical en anglès Little Red Rocks representat per la companyia Jumping Ducks.

Ens han ofert una versió moderna del conegut conte de la Caputxeta Vermella, que també va a veure la seva àvia, però en aquesta ocasió es tracta d’una antiga estrella del Music Hall que a més es troba en perill de perdre la casa. També apareix un avariciós llop, encara que en un bosc urbà; però no surt cap llenyataire, sinó una perfumista russa.

En la història es destaquen determinats valors, com el respecte per les persones grans, les d’origen diferent al nostre... i els de la riquesa, aquella que no té a veure amb els diners.

Les representacions han resultat molt motivadores per a l’alumnat, per la posada en escena, la possibilitat de participació, la variació i qualitat de les cançons i la seva interpretació: Opening, Feel the difference, Fly with me, It smells like home, I want it all, The zip zap song, Finale.

En aquesta ocasió el públic, format per un total que ha superat els 1000 alumnes, en les tres representacions, tenia avantatge ja que els nens i nenes ja havien practicat les cançons amb els seus mestres de música i això els ha permès integrar-se amb més facilitat a l’espectacle, amb un grau de dificultat més important, donat que les lletres de les cançons són en llengua anglesa. Amb la prova superada, tothom ha sortit ben content!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada