Entrada destacada

Teatre en anglès a l'auditori Josep Carreras

L’alumnat de Cicle Mitjà de de Cicle Superior de totes les escoles de Vila-seca, més de 1.100, han gaudit aquests dies de les quatre sessi...

dijous, 25 d’abril del 2019

L'Escola Cal·lípolis celebra els 40 anys!




L'Escola Cal·lípolis celebra els seus 40 anys!

MOLTES FELICITATS!

Avui a l'Escola Cal·lípolis han fet la festa de celebració dels seus 40 anys. El pavelló esportiu i el pati de l'escola han estat els escenaris principals de les diverses activitats, en les quals ha intervingut l'alcalde de Vila-seca, el Sr. Josep Poblet i la directora de l'Escola Sra. Francesca Boluda. Les famílies de l'alumnat han estat acompanyades també per regidores de l'Ajuntament, representants dels Serveis Territorials d'Educació i membres dels equips directius de tots els centres educatius del municipi.

L'escola està decorada per a l'ocasió amb produccions plàstiques molt creatives que alhora posen en valor la feina feta durant aquests 40 anys d'existència i també als professionals que l'han fet possible.

Hi ha hagut lliurament de premis, lectura de poemes, actuacions musicals, plantada d'arbres, càpsules del temps i també esmorzar que a última hora s'ha acompanyat d'un plugim que ha obligat als assistents a refugiar-se a l'interior de l'escola.

Un bon recull de tot ho podeu veure a la notícia del TAC 12 i també als vídeos elaborats per l'Escola:





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada